Gust a Terra

Activitats setmanals

La Vilafranca Anecdòtica

Vine a conèixer les històries, llegendes i anècdotes de Vilafranca del Penedès. Els seus orígens, els llocs més destacats dins del que varen ser les muralles d’una vila medieval i els personatges que has transcendit al llarg del temps.

Us portem a conèixer l’origen de Vilafrnaca. La evolució que hi ha hagut en general des de l’època Medieval fins els nostres dies: com es dividien els gremis, com es vivia dins i fora de les muralles i coneixerem anècdotes divertides de la Vila i els seus personatges.

La ruta te una durada de 1.30h aproximadament i és tota per zona de vianants.

Comença al Monument Milà i Fontanals i acaba a la plaça de la Vila.

 

Un passeig per la història del comerç a Vilafranca

Gust a terra ofereix una ruta on coneixerem els orígens de Vilafranca i la importància al llarg dels anys de les fires, mercat i el comerç de proximitat.

Oficis, gremis i confraries i la relació amb alguns dels personatges de la nostra Festa Major. Una ruta pels carrers on actualment es situa el mercat dels dissabtes amb algunes de les anècdotes i llegendes del llarg dels anys.

La ruta te una durada de 30’ aproximadament i és tota per zona de vianants. Comença a la Font dels Alls i acaba davant de la Basílica de Santa Maria.

 

Vilafranca + tast de vins i formatges

Comencem descobrint la Vilafranca Anecdòtica: els seus orígens, els seus personatges, les seves anècdotes i llegendes i finalitzem a la botiga Xerigots amb un maridatge de 5 formatges amb 3 vins del Penedès.

  • És imprescindible comunicar qualsevol intolerància, al·lèrgia o restricció alimentària en el moment de la reserva.
  • Grups màxim de 12 persones.

L’activitat te una durada d’unes 3h aproximadament.

 

La Vilafranca Anecdòtica combinada amb…

Aprofita la teva visita a Vilafranca i combina la ruta anecdòtica amb una d’aquestes opcions:

Call Now Button