Hola sóc la Roser

una gran amant de la meva terra i del món en general

però després d’haver tingut la possibilitat de visitar alguns països he descobert que el Penedès és un lloc privilegiat, tenim mar i muntanya, història, gastronomia, vinyes i uns productes únics i de gran qualitat.

Gust a Terra

Entre el 2014 i el 2015 per qüestions personals hem vaig haver de reinventar en el món laboral i vaig crear Gust a Terra, un projecte que va començar amb la idea de portar a conèixer el Penedès a la gent que venia de fora i que ha anat evolucionant de mica en mica fins que s’ha anat perfilant amb un nou enfocament.

Històries, mites i llegendes

Amb la meva passió per la història, els mites i les llegendes i amb l’ajut d’experts en les temàtiques pertinents s’han confeccionat rutes anecdòtiques tan bones per explicar a la gent que no coneix la nostra zona com als propis Penedesencs, és per això que fem rutes setmanals obertes a tothom i també cobrim rutes per grups. Ens hem centrat no només amb la gent de fora del Penedès si no que també estem treballant amb rutes per les escoles, gent gran o col·lectius vinculats als serveis socials.

Activitats combinades

Estem creixent i creiem que la feina ben feta s’ha de fer creant sinergia entre tots, per això també combinem les nostres rutes amb d’altres activitats que poden fer passar una jornada completa i agradable a la nostra comarca, una jornada on conviuen història, paisatge, producte i moltes ganes de donar-nos a conèixer al món.

passió pel que t’agrada

Fent de la passió pel que t’agrada la teva feina, arrancant nous projectes i poder-los adaptar i compartir amb els altres és un privilegi, entra a la nostra pàgina i descobreix tot el que l’oferim i si necessites alguna cosa més concreta, demana informació.

Gaudim treballant i això fa que descobrir el Penedès amb Gust a Terra sigui molt fàcil.

Call Now Button