Gust a Terra

Un projecte personal que creix de mica en mica

Soc la Roser, una amant de la meva terra i del món en general, però després d’haver tingut la possibilitat de visitar alguns països he descobert que el Penedès és un lloc privilegiat, tenim mar i muntanya, història, gastronomia, vinyes i uns productes únics i de gran qualitat.

Gust a Terra

Entre el 2014 i el 2015 per qüestions personals hem vaig haver de reinventar en el món laboral i vaig crear Gust a Terra, un projecte que va començar amb la idea de portar a conèixer el Penedès a la gent que venia de fora i que ha anat evolucionant de mica en mica fins que s’ha anat perfilant amb un nou enfocament.

Històries, mites i llegendes

Amb la meva passió per la història, els mites i les llegendes i amb l’ajut d’experts en les temàtiques pertinents s’han confeccionat rutes anecdòtiques tan bones per explicar a la gent que no coneix la nostra zona com als propis Penedesencs, és per això que fem rutes setmanals obertes a tothom i també cobrim rutes per grups. Ens hem centrat no només amb la gent de fora del Penedès si no que també estem treballant amb rutes especials per les escoles, gent gran o col·lectius amb d’altres necessitats.

Activitats combinades

Estem creixent i creiem que la feina ben feta s’ha de fer creant sinergia entre tots, per això també combinem les nostres rutes amb d’altres activitats que poden fer passar una jornada completa i agradable a la nostra comarca, una jornada on conviuen història, paisatge, producte i moltes ganes de donar-nos a conèixer al món.

Passió pel que t’agrada

Fent de la passió pel que t’agrada la teva feina, arrancant nous projectes i poder-los adaptar i compartir amb els altres és un privilegi, entra a la nostra pàgina i descobreix tot el que oferim i si necessites alguna cosa més concreta, demana informació.

Gaudim treballant i això fa que descobrir el Penedès amb Gust a Terra sigui molt fàcil.